-QUI SOM.

El Club Bàsquet Binissalem té constància de les seves inicis des de 1967 i els estatuts més antics de el club corresponen a l’any 2001 amb el nom de CB BINISSALEM.

C.B Binissalem, Club de formació, Club en progressió

La nostra entitat està formada per aproximadament 265 persones, amb un total de 180 jugadors, i 15 entrenadors i delegats, configurant 10 equips, i l’escoleta de bàsquet que en aquests moments compta amb un total de 40 nens amb edats entre 4 i 6 anys, 9 persones constitueixen la seva junta directiva, a disposició de tots i cadascun dels seus integrants.

Es pot afirmar que el CB BINISSALEM és un dels clubs amb més representació al panorama basquetbolístic balear amb presència en totes les categories.

Les edats dels nostres esportistes van dels 4/5 anys, escoleta, fins als 38 anys del nostre jugador més experimentat.

La nostra activitat es desenvolupa al Pavelló Antoni Ladaria, que compta amb tres pistes d’entrenament, pista exterior i un local social. El projecte esportiu s’inicia amb l’intent de mantenir a tots els integrants de club, jugadors, entrenadors, alhora de captar adeptes entre els més pequeños.

En l’actualitat el club consta de la secció de Bàsquet Cadira de Rodes, (BCR). Comptem a hores d’ara amb un total de 15 jugadors en aquesta secció, la qual cosa vol dir que hem augmentat en 9 jugadors des de l’inici de el projecte, el qual vam iniciar 4 esportistes amb diverses discapacitats alhora que amb grans il·lusions per iniciar la pràctica de aquest esport.