CADET MASCULÍ

Un altre bon partit jugat pel Cadet Masculí dins la pista de U.E. Llosetina. La diferencia a n’el resultat és motiu a una bona defensa i un poc mes d’encert de cara a cistella, i que l’equip contrari no va tenir uns dels seus millors partits. El marcador final a estat de U.E. Llossetina 43 C.B. Binissalem 102.
Volem donar les gràcies per les meravelloses fotografies que ens ha cedit https://instagram.com/amb.fotografia?utm_medium=copy_link

MINI FEMENÍ A

Victòria “sofrida” de l’equip Mini Femení A contra un dels millors equips del Grup. Les nostres han hagut de fer molta de feina en defensa, per aconseguir jugades de contraatac fàcils. El resultat no demostra que el partit hagi estat fàcil, gràcies a un quart que les nostres han agafat una petita avantatge, però tots els altres han estat ben ajustats. El resultat final C.B. Binissalem 50 Bàsquet Nord 32.

PREMINI FEMENÍ

Bona feina feta avui per les nines del Premini Femení dins la pista del Sa Pobla B.C. han demostrat que cada dia estan un “puntet” millor, que el que entrenen es reflecteix enmig de la pista. No hem de deixar de fer feina, entrenar i escoltar en els entrenaments i així anirem millorant.

INICIACIÓ

Segon partit dels més petits, avui a casa i davant el seu públic. El partit l’han jugat contra els companys del C.B. Joventut Llucmajor, cada partit són emocions noves i ganes d’aprendre.

Minibasket Days

Les dues jugadores, Ema i Eva de l’equip Mini Femení A, han participat el ‘Minibasket Days’ que s’ha fet a Son Servera. Totes aquestes experiències només s’aprenen aquí. Seguiu disfrutant nines.

CADET MASCULÍ

L’equip Cadet Masculí comença la segona volta de la competició igual com la va acabar. Com a cada partit ens costa “arrancar” i agafar un avantatge suficient per tenir els partits tranquils, de cada vegada tenim més encert en el tir, però encara perdem moltes pilotes fàcils, que després hem de fer un sobreesforç per recuperar. El partit d’avui l’hem jugat a casa amb un marcador de C.B. Binissalem 75 Bàsquet Nord 54.

MINI FEMENÍ A

Aquestes nines per ara no baixen la intensitat que demostren dia a dia en els partits. Aquest dissabte jugaren dins la pista de Bàsquet Pollença, fent una bona defensa i arribant a cistella amb facilitat aconseguiren una altra victòria. El resultat final del partit va ser de Bàsquet Pollença 31 C.B. Binissalem 79. Ara dissabte juguen el seu pròxim partit contra un altre dels equips imbatuts del seu grup.

PREMINI FEMENÍ

Gran partit jugat dissabte dins la pista del Joan Capo a Felanitx per les nines del Premini Femení. Els dos equips demostren que el bàsquet va amb elles i ho donen TOT. Seguirem fent feina i cada dia entrenant amb més ganes.

INICIACIÓ

Primer partidàs jugat per l’equip d’Iniciació (era el partit que no varen poder jugar el dissabte passat pel mal temps). Encara que es notaven els nirvis per ser el seu primer partit (per molts d’ells) no han deixat de demostrar la feina feta cada entrenament. “No te preu” anar ha veure aquests partits d’aquesta categoria, per veure com disfruten enmig de la pista. Ara ja es preparen per al pròxim partit.

B.C.R.

Segon partit jugat per C.B. Binissalem-ASNIMO BCR contra DiscaEsport, el derbi Balear ha estat favorable a l’equip de Palma per 88-25. Seguirem entrenant per arribar al nivell que ens hem proposat.